29 Mart 2009 Pazar

muhsin yazicioglu geberdi öldü - katliamcı köpek yazıcıoğlu bbp alperen ocakları ülkücü mit ( Maraş katliamı resimleri )

Maraş dağları katliamın hesabını sordu
Duygusal olmayın bu adam mide kurdu

Bu beyit sadece 3 saniyemizi aldı. Muhsin Yazıcıoğlu'na üzülüyorsunuz bize kızıyorsunuz gelin şu Muhsin köpeğini yakından inceleyelim.
Ülkücü Kuruluşlar Davası'nda yargılandı.5,5 yılı hücrede olmak üzere 7,5 yıl Mamak Cezaevi'nde kalan Yazıcıoğlu, bu davadan herhangi bir ceza almadı. Burada "Üşüyorum" adlı bir şiir yazmıştı.
KANSIZ KÖPEK
Yazıcıoğlu, 1978'de faaliyete geçen Ülkücü Gençlik Derneği'nin kurucu Genel Başkanı iken Bahçelievler ve Maraş katliamı yaşandı. Yazıcıoğlu bu olaylarla ilgisi olduğu suçlamalarını yalanladı. Yok birde Ben yaptım diyecekti.
1954 yılında Şarkışla'nın Elmalı köyünde doğan Yazıcıoğlu, ilk ve orta öğrenimini Şarkışla'da, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde yaptı. 1968'de cemiyetçilik çalışmalarına başlayan, Şarkışla'da Genç Ülkücüler Hareketi'ne katılan, üniversite eğitimi için 1972'de Ankara'ya geldikten sonra da, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nde görev yapmaya başlayan Yazıcıoğlu, sırasıyla; Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı'nda bulundu. Yazıcıoğlu, 1978'de faaliyete geçen Ülkücü Gençlik Derneği' nin de kurucu Genel Başkanı oldu.
***
Tarihe dikkat edelim
1978 Kahramanmaraş Olayları, 19 Aralık ile 26 Aralık 1978'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen Cumhuriyet tarihinin en önemli katliamlarından biri olarak anılmaktadır. Olaylar alevi ve sünni inançlı vatandaşlar arasında yaşanmıştır ve 12 Eylül Darbesine gerekçe olarak kullanılan ya da hazırlanan olaylardan biri olarak kabul edilmektedir.

Siyasal nedenlerle körüklenen Alevi-Sünni ayrılığının Kahramanmaraş'ta gerginliği tırmandığı bir dönemde, 19 Aralık'ta kentteki Çiçek Sineması'na, o dönemin ender milliyetçi filimlerinden biri olan, Cüneyt Arkın’ın başrol oynadığı Güneş Ne Zaman Doğacak isimli filmin gösteriminde, saat 21:00'de Ökkeş Kenger adlı ülkücü bir gencin patlayıcı madde atması, olayların başlangıcıdır.[1] Bombalama eyleminin sol görüşlü kişiler tarafında yapıldığını ileri süren kalabalık sağcı bir grup ile Türkoğlu ilçesinden gelen bir grup ülkücü Kanımız Aksa da Zafer İslam’ın ve Müslüman Türkiye sloganlarıyla seyirci kitlesini coşturarak Cumhuriyet Halk Partisi il merkezine, PTT ve Tüm Öğretmenler Birleşme ve Dayanışma Derneği binalarına saldırdı. Bombanın patlamasından hemen sonra, Ülkücü Gençlik Derneği Kahramanmaraş şube başkanı Mehmet Leblebici ve ikinci başkan Mustafa Kanlıdere'nin talimatları ile bombayı attığı iddia edilen Ökkeş Kenger Ankara'ya Ülkücü Gençlik Derneğine telefon ederek yardım talebinde bulundu.Olayın bir numaralı sanığı Ökkeş Kenger yargılanıp berat etmiş. Soyadını Şendiller olarak değiştirmiş, daha sonra XIX.Dönem Kahramanmaraş milletvekili seçilmiştir.
22 Aralık gecesi sağcı gruplar Sünni mahallelerinde Alevilerin ertesi gün silahlı saldırı yapacağını anlatarak, bu kitlesel biçimde silahlanılmasını sağladılar. Ve nitekim 23 Aralık'ta Kahramanmaraş'taki olaylar karşılıklı çatışmasına dönmüştür.

24 Aralık'ta saldırıların polis kuvvetlerine yönelmesi üzerine, polis ile halk arasında çatışmayı önlemek amacı ile kentteki bütün polisler görev dışı bırakıldı. Bu koşullarda, ükücülerin tahrik ettiği kalabalık, bölgede yaşayan alevilere saldırmaya başlamıştır, . Günlerce süren saldırıları önlemek amacı ile Kayseri ve Gaziantep'ten askeri birlikler gönderildi.


Yazıcıoğlu başı çekmeye devam ediyor. Devam ediyoruz...1978'de Balgat Katliamı sanıklarından Abdullah Çatlı ve Mustafa Pehlivanoğlu yakalanınca, "Ankara'ya geldiklerinden bir saat kadar sonra şubeye telefon açarak, Bu size son ihtarım. Abdullah Çatlı’yı bırakmazsanız Ankara'nın 150 yerinde bomba patlatacağız diyerek emniyeti tehdit etmiştir. Bu ihbardan hemen sonra Demirtepe köprüsüne bomba konulmuş ve bomba patlamadan polis tarafından etkisiz hale getirilmiştir, bu olayın failleri hala meçhuldur.

KUSURSUZ SON
Dağlardan Hesap Sorulmaz Hesap Verilir
S.ker Mi S.kmez Mi Bilmem

25 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş mitinginden Yozgat-Yerköy mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu helikopter bilinmeyen bir sebepten dolayı düştü.
*BBX

85 yorum:

  1. KÖPEK BENZETMESİ HAFİF KALMIŞ BU ADAMIN BEN O ANASININ GÖZYAŞLARINI S.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar yorumlarınıza dikkat edin gelen yorumların çoğu küfür içerikli yayınlamamızı beklemeyin.
    -Adsız olarak yorum göndermeyiniz.
    -Küfür içermeyen her türlü yorum kabul edilebilir.

    Özetlersek biz taraf tutmuyoruz her kesimin yorumlarını yayınlıyoruz ama lütfen küfür etmeyiniz.

    Ayrıca konuların altındaki reklamları tıklayarak sitemize destek sağlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. şu fotograflara bakın bu işin başı muhsin köpeği allah belasını versin bu sitenin doğru bulduğum tek haberi budur

    YanıtlaSil
  4. aNTi-Ülkücü1 Nisan 2009 03:43

    1978'de Ülkücü gençliğin başına geçmiştir. OLAYLARIN BAŞLANGIÇ TARİHİ! BU GENÇLER BİR ELDEN YÖNETİLİYOR... O EL MUHSIN VE ARKADAŞLARININ. VE O ELLER HELİKOPTER KAZASINDA PARMAKLARLA BERABER İÇLERINE GİRMİŞTİR.
    yayınlamadığınız küfürsüz yorumlar için sizlere diyecek söz bulamıyorum sizleri savunduğum yorumu bile silmişsiniz

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar aslında bende sevmem muhsin yazıcı oğlunu dediklerinizede katılıyorum ama genede bize yakışmaz bu tarz davranışlar neden derseniz çünkü zaten hak ettiği bir şekilde öldü zaten biz atatürkçü bir milletiz haksızlık istemiyoruz ayrımcı bir kişiliğimiz yok genelde yapmayızda .ama bu şekilde konuşurşak onlardan ne farkımız kalır alevi insanı aydın görüşlü sevecen zararsız bir millettir bu yüzden onlar gibi davranmayalım yakışmıyor bize

    YanıtlaSil
  6. evet arkadaşlar bu faşist köpek öldü hemde katliamın olduğu yerde ama biz yine de böyle ayrımcılık yapmayalım gün gelecek sosyalizm gelecek amerikancı köpekler de günlerini görecek saygılar

    YanıtlaSil
  7. bu siteyi mahgemeye verecegiz!!!! alperen ocakları !!!

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar bende devrimci biriyim ama küfür etmekle sövmekle elimize ne geçecek ki...?Bence bu yaptığınız çok yanlış Muhsin YAZICIOĞLU yanlış bir insan olabilir ama ölmüştür sonuçta arkasından konuşmak hiçbir DEVRİMCİ ye yakışmaz

    YanıtlaSil
  9. bunu yapan adsız kimse dilerim ALLAHTAN fotoshop ile yaptığın benzetmenin kendisi sen olursun .ş sizler

    YanıtlaSil
  10. Selamun aleyküm,
    Ulan sizde hicmi allah korkusu diye birsey yok serefsizler. Bu sayfaya izin verenlerin topu cehennemde yanar insallah. Kimsiniz la siz? Adam gibi konusun bir IT gibi havlamayin. Bunun gibi Adam zor gelir türkiyeye. Adam biraz utanir. Ama sizin gibi insanim diyenler ve insanik diye gezenler bunu anlamaz. Hayvanligin da bir siniri var....yooooooookkk sizin gibiler anlamaz. Yüce tanrim ama herseyi görüyor. herseyin hesabini vereceksiniz köpekler. Allahim sen MUHSIN BASKANIMIN yerini cennet eyle Onu Seytanin Sehrinden koru günahlarini affet. Sen bizi onun gibi insanlarla karsilastir. Ruhun sad mekanin cennet olsun baskanim. Bu yalan dünyada görüsmek nasip olmadi insallah ebedi hayati görüsürüz.

    Saygilar

    YanıtlaSil
  11. ~Adsız olarak lütfen yorum
    yapmayınız.
    ~Yorumlarınız kesinlikle
    yayınlanmayacaktır
    ~Sürekli küfür mesajlarını okuyoruz
    okumadığımızı düşünmeyin(birileri rahatlatmaktı istedik)
    ~Lütfen yazıyı okumadan yorum göndermeyin çok saçma oluyor

    Adı/Url seçeneğini tıklayın. İsminizi yazıp yorumunuzu yollayabilirsiniz. Blogger hesabı olanlar ise giriş yaparak yorum gönderebilir.

    YanıtlaSil
  12. kanlı çukur.........10 Nisan 2009 04:40

    lan allahın belaları k. yazıcıoğlu gül gibi adamdı sizin gibi şerfsi.... ler yüzünden öldü sizin allah b.... versin siz ne biçim insansINIZ sizin gibi hainlerin bu ülkeden çekeceği vardır adi köpekler sizi süründürecez

    YanıtlaSil
  13. Uğur mumcuyuda muhsin yazıcıoğlunuda öldürenler aynı kişilerdir ( ergenekoncular) yani herkes kendini suçunu örtbas etmek için birilerini kullanıyor. hem devrmciler hemde ülkücüler bunu böyle bilin... ama yinede allah mekenlarını cennet etsin...

    YanıtlaSil
  14. Aptal yaratik sahte devrimci ateist yavsak,senin devrimine sokayim saclari uzatip,absurd sakal birakip,kupe takip,bol got pantalon giyip,parklarda bira cigara icip,birbirinizin sevgilisine yazip,vefat etmis bir insanin arkasindan kufur edip devrimci olunuyorsa senin gibi devrimcinin anasini gotunden sikeyim.Fasist dediginiz insan asigi bir insandi..yahu bu kadar mi malsin karesim ulkuculuk yemininde fasizme karsiyiz diyor sen hala fasist diyorsun,yahu mal arti mal mahluk senin yuzunden gercek devrimcilere de kotu gozle bakiliyor.ben Turk milliyetcisi bir insanim kim hangi gorusten olursa olsun ulkenin birlik,butunlugune sahip cikan ve baskalarinin dusuncelerine saygi duyana saygi duyarim.senin gibi asalaklarin ise gordugum yerde kafasini ezerim.adam ol gotun yiyorsa da adresini yaz ben sana kopekli bi montaj yapayim.

    YanıtlaSil
  15. muhsin yazıcıoglu bu vatan icin calıstı serefsizler acaba sanal alemde böyle küfür edenleri gercek hayattada bi görsem söyle bi nasıl adam sikilir göstersem

    YanıtlaSil
  16. ulan serefsizler muhsin yazıcı oglu bu vatan icin calıstı burda onun arkasından küfür edenler gercek hayatta bunları bizim karsımızdada söyleyebilirmi ulan serefsiz vatan hainleri sunu unutmayın bu vatan ne kendine iyilik yapanı nede hainlik yapanı unutur elbet bir gün hepinizi yer yüzünden silecegiz eger burda küfür edenlerin arasında delikanlı varsa nafiz_07_07@hotmail.com bu adresten bana ulasın bakalım gercektede bu kadar erkekmisiniz görelim

    YanıtlaSil
  17. alperen gençlik11 Nisan 2009 00:06

    heğsi yalan bu o.ç ler çekemediginden yapılıyor niye önceki yazdıgımız yorumları niye koymamışlar

    YanıtlaSil
  18. dikkat edin tarihe bu köpek başa geçiyor ve katliamlar başlıyor türk polisi tehtit ediyor binlerce insanı birbirine düşünüyor

    tesadüf değil ilahi adalet maraşda hesap sordu

    YanıtlaSil
  19. şeytan sizin yanınızda mahsum kalır ataist dölleri sizi doğuran ana lanet edecekki şeytandan daha beter mahluk doğurdum diye ama sizin gibileri olamdanda iyilerin kıymeti anlaşılmaz HEPİNİZİN SONU KÖPEKLERDEN BETER GEEBRMEKTİR KAFİRLER

    YanıtlaSil
  20. sayın editör yorumumu neden yayınlamadın?

    YanıtlaSil
  21. siz nasıl insanlarsınız sizin hiç mi Allah korkunuz yok O insan yıllarını insanların hizmetine adamıs sizin yaptıgınız büyük bir terbiyesizliktir kendinizi onun ailesinin yerine koyun ya sizin babanız buyuk bır helıkopter kazasında olseydı sız muttlu mu olurdunuz guzel yorum yapıp yalan konusmayanlardan Allah razı olsun diyorum ama icinde Allah korkusu olmayıp da yalan yanlıs konusup ınsanları suclayan onun colugunu cocugunu dusunmeyenı onların cektıgı acılara ufak da olsa saygı duymayanı Allah'a havale ediyorum ve onları Allah'ın adaletine bırakıyorum!!!Bu yorumu yapanları Allah-u Teala bu yasamda cezalandırmasa da ebedı yasamda mutlaka cezalandıracakır ne olur Allah'ına baglı ımanlı kısıler arkasında boyle konusmayın (?)!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  22. muhsin yazıcıoğlu geberip gitti yaşayacak diye çok korktuk bu o. ölürken oylarıda partiye kazandırdı muhsin yazıcıoğlunu cehennemde s. yorlardır şimdi şu resimlere bakın şerefsiz muhsin

    YanıtlaSil
  23. Rahmetli biri için ne çirkin bir yakıştırma koministlerin zaten doğruya ve gerçeklere alerjisi vardır inançsızlar birde vicdan yaparlar.Sanki yanındalardı da gözleriyle gördüler.

    YanıtlaSil
  24. nn krb boyle duşunenlere yazıklar olsun sadece yazıklar olsun soyleye bılıyorum kotu soz sahıbıne yakışır olen ınsannın arkasından konuşulmaz bır yazıcı oğlu olur 1000 yazıcı oğlu gelır allah bu ulkeyı kotulere bırakmasın
    alah rahmet etsın mekanın cennet ocennet mekanın olsun bır sıvaslı olarak senınle gurur duyuyoruz

    YanıtlaSil
  25. şerefsiz kürdo asalaklar kanemici mikroplar nankör parazitler

    YanıtlaSil
  26. ~Adsız olarak lütfen yorum
    yapmayınız.
    ~Yorumlarınız kesinlikle
    yayınlanmayacaktır
    ~Sürekli küfür mesajlarını okuyoruz
    okumadığımızı düşünmeyin(birileri rahatlatmaktı istedik)
    ~Lütfen yazıyı okumadan yorum göndermeyin çok saçma oluyor

    Adı/Url seçeneğini tıklayın. İsminizi yazıp yorumunuzu yollayabilirsiniz. Blogger hesabı olanlar ise giriş yaparak yorum gönderebilir.

    Not: Yaklaşık 100 adet küfür/hakaret içerikli yorum yayınlanmamıştır.

    YanıtlaSil
  27. Muhsin başkanımıza böyle lafları yakıştırmak terbiyesizlağin alasıdır acaba merak ediyorum onun yaptıklarının onda birini yapmak işinize gelir mi korkaklar. bi adamın arkasından konuşurken adam gibi konuşun hele Muhsin başkan gibi şerefli bi başkan için Muhsin başkanımıza bu yakıştırmaları yapanlar bi gün onun mezarında ondan helallik isteyeceklerdir YETİŞİR BİR İMANLI GENÇLİK

    YanıtlaSil
  28. İnnalillahi ve İnna İeyhi Raciun12 Nisan 2009 01:59

    bu yiğit adamın arkasından düzgün konuşun ilahi adalet diyenlere bak hele belki de Müslüman değil

    size Osman Yüksel Serdengeçti nin bir şiirini sunuyorum admin eğer bunu yayınlamazsa yazıklar olsun
    Bir Kahraman Bekliyoruz
    Kal'a gibi dik başın bulutlarla yarışsın.
    Dalga dalga saçların rüzgârlara karışsın.
    Adını nakşedelim, eski-kadîm surlara
    Sesini haykıralım asırdan asırlara
    Savletinden titresin yeniden Doğu, Batı
    Ve kurulsun ebedî ALLAH'ın saltanatı
    Ufukları kaplasın bayraklarımız al al
    Göklere zaferini çizsin vahşi bir kartal
    Kahramanlar büyüsün masalda dev misali,
    Eğilsin öpsün gökler canım nazlı hilâlli.
    Ordularım yeniden Tuna'ya akın etsin
    Bir yıldırım çıksın da uzağı yakın etsin.
    Selâm dursun karşımda bütün şerefler şanlar,
    Namını tebcil etsin, yıldızlar, kehkeşanlar.
    İçimde hiç sönmeyen bir fetih sevdası var,
    Yavuz gibi diyorum: Bir dünya insana dar!
    Bir seda duymak için, sahralara düşmeyim,
    Helâl olsun bu yolda varım yoğum her şeyim.
    Volkan gibi lâv atmış, ne susmuş ne sönmüşüm,
    Ben fikir uğruna çılgınlara dönmüşüm.
    Bir deha bekliyoruz, gençliğe mihrap olsun,
    Ruhları tutuşturan bir ateş mihrak olsun.
    Sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar
    Kahrolsun Hak dururken yabancıya tapanlar
    Çık nerdesin zuhur et, biz seni bekliyoruz
    Yıllardır yollarında, yorgun emekliyoruz
    Musa ol Hakka yüksel, tecelli et de Tûr'a
    Zulmet yıkılsın gitsin, cihan garkolsun Nûra
    İstiyorum yeniden bir hilkat istiyorum
    Ne hayâl ne kuruntu, hakikat istiyorum.
    Hakikat, hakikat, hakikat istiyorum...

    YanıtlaSil
  29. canan senin ben varya dua bu editörler yorumlarımı yayınlamasın o zaman görürsün muhsin köpeğini savunmak neymiş

    YanıtlaSil
  30. Niyetleriniz belli zikrinizde aynı iddiasınıda küfürlerle desteklemeye çalışan acvizlerin ne hümkü olabilir nede sözü aciz bile karşılığı olamaz senin gibilerin 3 resim iki arka kapak yazısıyla çıkmışsın anlatıyorsun bilmiyorsanız okuyacaksınız 7.5 yıl boş yere (5.5 hücre) cezaevinde yatmış bir adam hesap sorması gerekirken ucuz bir pc. başında limitli int. hattıyla yazmak kolay demi yazık zavallı lügatında 12 harf olan kişiler yazık....

    YanıtlaSil
  31. kürdo-56 anana sormayı unutma kesin sende ermenilik yada rumluk vardır bir kaçak olmasın

    YanıtlaSil
  32. Muhsin abi şerefti şerefsiz ne bilsin!!12 Nisan 2009 08:11

    demek devrimci mantığınız bu öylemi?ölüme bile saygısı olmayan, insanların acıları henüz tazeyken bile dilini tutamayan kişiler devrimci oluyorlar demekki..işte biz alperenlerle sizin farkınız burda.. bi söz var konuşmayı biliyorsan konuş ders alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar!!!

    YanıtlaSil
  33. Muhsin yazıcıoğulu olünce herkes muhsini sevmeye başladı bülent ersoy olünce hapı yuttuk yani allah belasını verdi

    YanıtlaSil
  34. ÖLEN BİR İNSAN EVLADI BÖYLE YAPILMAZ.BU ADİLİGE FIRSATÇILIGA GİRER,HALKIMIZ BUNU YEMEZ SİZE YEDİRECEK BİR ŞEY BULUR,

    YanıtlaSil
  35. lan ... kürdo-56 okadar mı yiğitsn şrfsz seni ulan itte sensin köpekte muhsin yazıcıoğlu sizin 7 cettiniz kadar adam eder lan soysuz herif sen bu bayrağın altında yaşıon o adam bu bayrağa hizmet ediyodu soysuz herif mert_cocuk@msn.com ekle bunu okadar yiğitsen

    YanıtlaSil
  36. editör kardeş bu adamlar bana küfür ediyor yorumlarını yayınlıyorsun. muhsin köpeği demek serbesttir çünkü yazınızda kullanmışsınız.

    adsız,kimliksiz şerefsiz msnede mayı tarlası oynayarak mı kapışacaksın benle açık adresini bırakabilirmisin

    canan ben babama sordum dediki cananın annesi genelevlerin kraliçesi

    YanıtlaSil
  37. yok ya sahimi sen kimsin de benim babamla konuşabileceksin konuşmak şöyle dursun yanından geçemezsin aşagılık köpek,sgenelevmiş orası neresi sizin ev mi yoksa biz oraları bilmeyiz yüreğin varsa sen ver adresini ben seni bulurum.köpek demek serbestmiş nasılsa köpekkkkkkkk

    YanıtlaSil
  38. İlahi Adaletten bahsedenlere bakar mısın? Yaa siz Allah'a inanmazsınız ama mevzu böyle bir şey olunca ilahi adaletten dem vurursunuz!!!
    Hep kendinize yontarsınız zaten..
    Bu sizin yaptığınız mantığa göre Sivas ve Maraş'ta ilahi adalet tecellisi mi şimdi?Yapmayın yaa bu kadar komik olmayın,bastıramadığınız ezikliğinizi bu şekilde saklayamazsınız..Siz zaten seviyenizi ölmüş bir insanın arkasından bu kadar basitleşerek gösterdiniz..Gerisi laf-ı güzaf..

    YanıtlaSil
  39. editör kardeş muhsin abi ye
    rahmetliye söven o. çocuklarının en aşağılık küfürlerini yayınlayıp adaletsiz taraflı davranan birisi varsa sen ve ekibinin allah belasını versin..daha fazlasını da yazalım.istersen karaktersiz sen söylersin ama gram karakterin atalarından gelen biraz delikanlılığın varsa bu şerefizlerin bu kadar rahmetli olmuş birisine söylenen insan gibi yaşayan birisine sallayan bu insan görünümlü hayvana benzeyen allahın gücüne gitmesin hayvanoğlu hayvanların ....bunlara kelime yetmez en acılı ölümleri yaşatıcaksın öldürmeyeceksin travesti yapıp otobanlarda pazarlayacaksın.yetmiycek.. hayvanlarla bağırtırarak en acılı bi şekilde anüslerini patlatıp büyük tuvaletlerini tutamayacak hale getireceksin sende öyleysen aynen senin içinde geçerildir.

    YanıtlaSil
  40. ~Adsız olarak lütfen yorum
    yapmayınız.
    ~Yorumlarınız kesinlikle
    yayınlanmayacaktır
    ~Sürekli küfür mesajlarını okuyoruz
    okumadığımızı düşünmeyin(birileri rahatlatmaktı istedik)
    ~Lütfen yazıyı okumadan yorum göndermeyin çok saçma oluyor

    Adı/Url seçeneğini tıklayın. İsminizi yazıp yorumunuzu yollayabilirsiniz. Blogger hesabı olanlar ise giriş yaparak yorum gönderebilir.

    Taraf tuttuğumuzu düşünen şahıslar site içeriğine ve yorumlara dikkat etsin.

    YanıtlaSil
  41. kürdo-56 soysuz ben maraşlıyım açık adres istiyon madem gelmeyenin anneciğini maraş afşine gel cobanbbeyli kasabası beni kime sorarsan sor orda adım mehmet fatih mert adsız değil

    YanıtlaSil
  42. muhsıne serefsız dıyenler sreefsızdır asıl. sız ınsanlıktan ne anlarsınız bu ulke gelecegı ıcın yılları hapıshane de gecmıs ama sızın gıbı kopekler anlamaz

    YanıtlaSil
  43. BU YORUMLARI YAPANLARA SADECE 24 SAAT VERİYORUM BUNU İSTER TEHDİT İSTER MESAJ OLARAK ALĞILAYIN AMA BU YORUMLARI HATTA BU HABERİ YARIN BU SAATLERDE BU SİTEDE ĞÖRÜRSEM İKİNCİ MARAŞ OLAYLARININ FİTİLİNİ BEN YAKACAĞIM
    BUDA SİZE DERS OLSUN ALLAHSIZ KİTAPSIZLAR

    YanıtlaSil
  44. arkadaşlar bazılarınız gerek kanından gerekse soyundan dolayı Muhsin YAZICIOĞLU nu hazmademiyorsunuz bırakın ALLAH ın rahmetine kovuşmuş birisini eleştirmeyi hesabını kendi versin. Öldü diye neden bütün olayları onun üstüne yıkıyorsunuz bunları o sağ iken neden yapmadınız? Şimdi size cevap veremez diye bu kadarda olmaz bunun ahireti var hepimiz orda hesaba çekileceğiz. medyada hergün izliyoruz ergenekonun bağlantısı var deniliyor bırakın eğriyi doğruyu hukukçularımız belirlesin bence iyibir vatan evladıydı Allah Rahmet eylesin

    YanıtlaSil
  45. insan olan böyle asılsız itamlarda bulunmaz insan olan ölen kim olursa olsun saygı duyar cenazesine insan olan milyonların sevdiği değerli şahsiyete bu benzetmeleri yapmaz herkesin sonu belli ÖLÜM! dikkat edin arkadaşlar sonumuz hep ölüm

    YanıtlaSil
  46. bu insanlar ne kadar aptal oluyor muhsin yazıcıoğlu adlı köpek öldü diye sevmeye başladılar onun ölüsünü s.kem hemiii

    YanıtlaSil
  47. ~Adsız olarak lütfen yorum
    yapmayınız.
    ~Yorumlarınız kesinlikle
    yayınlanmayacaktır
    ~Sürekli küfür mesajlarını okuyoruz
    okumadığımızı düşünmeyin(birileri rahatlatmaktı istedik)
    ~Lütfen yazıyı okumadan yorum göndermeyin çok saçma oluyor

    YORUMLAMA BİÇİMİ
    Adı/Url seçeneğini tıklayın. İsminizi yazıp yorumunuzu yollayabilirsiniz. Blogger hesabı olanlar ise giriş yaparak yorum gönderebilir.

    Taraf tuttuğumuzu düşünen şahıslar site içeriğine ve yorumlara dikkat etsin.

    YanıtlaSil
  48. mustafaa//583414 Nisan 2009 04:11

    ben mustafa sivaslıyım bu siteyi mahkemeye vereceğim vede bu özellikle muhsin yazıcıoğlu için yazılan ithamlardan dolayı onlarıda mahkemeye vericem özellikle şu kürdo-56 adli kişiyi ulan şerefsiz o adam suçsuz yere 7,5 yıl hapis yattı o adam suçsuz yere işkence gördü ulan allahsız kitapsızlar sizin ekmek yediğiniz toprağa saygınız yokki ölmüş bir adama saygınız olsun lan kominist köpekler birbirine vatanı bile dar eden sağcısı solcusu 2,5 metre kare yerde bir arada yattılar onlar bile muhsin yazıcıoğlunu nasıl bir insan olduğunu anladılarki yanlış tanımışız dediler ama siz ne bilirsiniz ermeni tohumları sizi sizi ilk başta gebertmeleri lazımdı ki bu günlere gelmiyelim üç beş çapulcuyken gebertmediler sizii şimdi başımıza terörist kesildiniz allah sizin belanızı versinn başka birsey demiyorum editör sende adam gibi yazıları koy okuyoruz diyorsun ozaman böylesi yazıları okuyup öyle koyunn he birde adınızı filanda verin mahkemede lazım olcak çünkü siteyi kapatmak içinn

    YanıtlaSil
  49. SİTE YÖNETİCİSİ SAYIN ADMİN YETER ARTIK BU KÜRDO -56 KİMSE YETERİNCE SEVİYESİZLEŞTİ ONUN YAZDIĞI BÜTÜN ELEŞTİRİLERİ YAYINLIYORSUN BİZİM YAZDIĞIMIZ ELEŞTİRİLERİ GALEYE ALMIYORSUN YOKSA SENDEMİ KÜRDOSUN ŞUNU UNUTMAYIN TÜRKİYİDEKİ KÜRTLERİN ÖZELLİKLE TUNCELİ, HAKKARİ, ŞIRNAK,URFA,SİİRT.BATMAN,VAN, MARDİN, DİYARBAKIR VB İLLERDEKİ % 80 ERMENİ TECRİTİ ESNASINDA SÜRGÜNDEN KURTULMAK İÇİN YALAN SÖYLEYEN ERMENİLERDİR. BUNU İNKAR EDEN KÜRDO -56 YAZDIĞI YAZILARA BAKSIN BUNU BİR ERMENİDEN BAŞKASI SÖYLEYEMEZ ŞERREEFFSİZ ADMİN SENİNDE ALLAH BELANI VERSİN BUNU YAYINLAMAZSAN

    YanıtlaSil
  50. arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz onların amacı belli kendi seviyesizliklerini gösteriyorlar küfür ediyorlar mideleri çok geniş muhsin başkan düz yaşadı dik durdu dik öldü yoruma gerek yok velev ki kötü biriydi o zaman kocatepe niye doldu taştı küfredenler sizin de cenezeniz olacak köpek diyorsunuz bakalım sizin köpek kadar değeriniz var mı belli olacak amaçsız bilgisiz insan zaten küfreder akıllı olsa zaten saçma bi suçlamada bulunmaz yatacak yeriniz yok küfredenler o değerli insana hakaret edenler madem delikanlıydınız hayattayken gidip yüzüne söyleseydiniz ama söyleyemezsiniz o insanlık o onur yok...

    YanıtlaSil
  51. editör yanlışım varsa düzel bu Türk milliyetçileri aptal olmuyor mu her önüne gelene komünist - ermeni - hain demiyor mu aptal türk milliyetçileri

    YanıtlaSil
  52. kürdo kardeşim biraz sert yorumlar yapmış ama çoğunlukla haklı m.yazıcıoglu bir köpekti salyaları vardı ısırıyordu ama türk milliyetçisi olduğu için aptal olduğunu anlamıştık nerde o eski solcular sağcılar ülke bu yalamalara kalmıştı biri gitti bini kaldı

    YanıtlaSil
  53. lan kürdo olacak pijj bidaha muhsin yazıcıoğluna kötü bişey yazmak için kafanı yorarsan o kafana sıkarımm canan bacımızlada uğraşma lan beni merak ediyosan izmir yeşilyrttayım sivaslı kemo de gösterrirler kanı bozuk köpeklerr bu dava artık bizim davamızdır bu hesap sorulacak apo denenn KÖ PEK TENNN ve onun üç beş köpeğinden editör sende akıllı ol aklını alırım

    YanıtlaSil
  54. kardeşler güneş balçıkla sıvanmaz üç beş çapulcu muhsin başkanı karalayamaz bunların amacı devleti bölemk yıkmak tabi haklılar ne de olsa hayallerle yaşamak güzeldir küfreden insanlar o insandan nasıl helallik alacaksınız dünya ölümlü dün başkana yarın size bize boş boş konuşacağınıza bu vatanı kurtarmak için bi çivi çakın da delikanlı desinler muhsin başkanı seven arkadaşlar bırakın konuşsunlar onlar seviyelerini belli etti bırakın onları biz davamızla uğraşalım büyük insanlar böyleleriyle uğraşmaz geçin bunları boş tenekeden anlamsız ve çok ses çıkar

    YanıtlaSil
  55. muhsin için olumlu şeyler söyleyenlerin hepsi yalamadır muhsin iti yaşasaydı ne pislikler ortaya çıkardı bu adam yılanın tekidir neden bana inanmıyorsunuz kanıtlarım sizlere

    YanıtlaSil
  56. kürdo kanıtlamak için 24 saatin var yoksa yerin dibinede girsen seni bulurum BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE sizin başınız olan iğrenç bir yaratığı devlet asmıyo ondan götünüz kalkmasın bize bişey yapamazlar diye ÇAKALLARRRRRRRRRRRRRRR

    YanıtlaSil
  57. kürdo senin yerin nerde nerelisin nerde kalıyosun varsa yüreğin söyle yaz buraya seni ve senin gibileri öldürmeye hazır binlerce yiğit var adresini verde gelelim tanışırız orda tabi son konuştuğun kişide ben olcamm bundan emin ol ha bide varsa senin gibiköpekler onlarıda toplada tek tek uğraşmayalım 24 saat içinde yaz delikanlıysan tabi sizin gibilerin erkekliğide klavye erkekliği zoru görünce kıvbırıyonuzda bide ilk baştaki adsız kişi merak etme senin adını mezar taşına kendi ellerimle yazcam orda kımın anasından göz yaşı akıyo görürsününnn

    YanıtlaSil
  58. toto sen nerden çıktın lan seni piyasaya kım sürdü totodan mı çıktınn köpekkk benim kangal kadar olamzsınız köpeğinde bi gurur var ayıp olur onla kıyaslamak siz aşağılık yratıklarsınızz size diycek kelime bulamıyom editör bozuntusu sende kaldır o resmi sonra kendini eşek resminde bulursunn

    YanıtlaSil
  59. allah yastık yüzü göstermesin inşallah kısa zamanda sizde böyle olursunuz geberdi deniliir inşallah size kokmuşun tekiydi derler. allahtan dileğim sizi çarçabuk yanına alsın

    YanıtlaSil
  60. editör nden yayınlamadın msj ımı bide marocc_ac@hotmail.de sen ne ayaksın nickinde apo yazıyo o iğrenç adamın adıyla msn imi kirletme

    YanıtlaSil
  61. NASIL İŞ BU YA SİZ NASIL BÖYLE BİR ŞEYE HİZMET EDİYORSUNUZ KİM OLURSA OLSUN ÖLEN BİRNE BÖYLE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİLMESİNE İZİN VERİYORSUNUZ TARAFSIZ OLDUGUNUZU SÖYLEMEYİN LÜTFEN BUNA İZİN VEREREK TARAFINIZI BELLİ EDİYORSUNUZ LÜTFEN

    YanıtlaSil
  62. kürdo bazı şeyleri kanıtlayacagını söylüyor sen kimsinde kanıt göstereceksin lan sen ve senin gibiler bir hiçdir

    YanıtlaSil
  63. kürdo denen şerefsiz sen nesin lan kim oluyorsunda TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE laf ediyorsun şerefsiz mezhepsiz milliyetsiz ortada kalmış bir hiçsin hiçççççççç

    YanıtlaSil
  64. yorumları bir an önce yorumlasınız artık

    YanıtlaSil
  65. BU REZİLLİĞE SON VERECEK KİMSE YOK MU ? O RESİMİ ÇABUK KALDIRIN ÇILDIRTMAYIN ADAMI. ÇIKIN KARŞIMA VAR MI SİZDE O YÜREK

    YanıtlaSil
  66. Kin yiyip kin kusuyorsunuz ne bicim birsey bu yahu. Rahmetli gittigi yolun yalnis oldugunu anlamis ve zararin neresinden dönersem kar demis, bunu anlamak bu kadarmi zor! Hatasiz kul olmaz, hatasini anlamissa basimizin üstünde yeri var.
    Herseyide muhsin yaziciogluna mal etmeyin. Solcu Hücre arkadasini bir de dinleyin......
    Aman kime ne anlatiyorum, sabit fikirli insanlariz top yekün

    YanıtlaSil
  67. ~Adsız olarak lütfen yorum
    yapmayınız.
    ~Yorumlarınız kesinlikle
    yayınlanmayacaktır(adsız)
    ~Sürekli küfür mesajlarını okuyoruz
    okumadığımızı düşünmeyin(birileri rahatladı)
    ~Lütfen yazıyı okumadan yorum göndermeyin çok saçma oluyor

    YORUMLAMA BİÇİMİ
    Adı/Url seçeneğini tıklayın. İsminizi yazıp yorumunuzu yollayabilirsiniz. Blogger hesabı olanlar ise giriş yaparak yorum gönderebilir.

    Taraf tuttuğumuzu düşünen şahıslar site içeriğine ve yorumlara dikkat etsin.

    YanıtlaSil
  68. sitede çok güzel şeyler var ama çok gereksiz şeyler göze batıyor
    ha bide bu konu silinmeli

    YanıtlaSil
  69. uzun zamandır yoktum bu itler yine çoğalmış Allah muhsin yazıcıoğlunun belasını versin dedim harbiden verdi

    YanıtlaSil
  70. çok komiksiniz hahahahhaha beni güldürdünüz ya Allah ta sizi güldürsün

    YanıtlaSil
  71. BU SİTENİN ŞU MEŞHUR EDİTÖRLERİNDEN BİRİSİNİN İSMİNİ Bİ ÖĞRENSEM YAPACAĞIMI BİLİYORUM BEN DE HEPSİNİ BOZKURT GÖRÜŞ TİLKİ GİBİ KAÇIŞIYORLAR
    ELBET BULURUM BEN SİZİ GÖRÜŞECEĞİM SİZİNLE O ZAMAN

    YanıtlaSil
  72. LAN ZEVKSİZ GECELERİN ÜRÜNÜ EMİNİM PEDERİN ZEVK ALMADIĞI BİR GECEDEKİ BİRLİKDELİKTEN PEYDAHLAMIŞ SENİ ÇÜNKÜ PİSKOLOJİNİN BOZUK OLMASI HERKESİN SEVDİĞİ BİR İNSANA ANTİ PATİ DUYMAN BUNDANDIR SENDEN DE BAŞKA BİŞEY BEKLENMEZ

    YanıtlaSil
  73. muhsin yazıcıoğlu şerefsizin tekiydi ama bukadarı fazla olmuş

    YanıtlaSil
  74. alperenlerin eşşek olduklarını biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim muhsin kazıkyemişoğul topraktaya ooohhh

    YanıtlaSil
  75. malalperenler25 Nisan 2009 06:08

    muhsin yazıcıoğlu it gibi geberdi geberdi geberdi

    YanıtlaSil
  76. BU HABERİ YAYINLAYANLARIN ELLERİNE SAĞLIK. SÜPERSİNİZ ANLAYANA İŞTE

    YanıtlaSil
  77. yazıklar olsun kendi hayatte iken bu bunu yazanlar nerde idi !
    lider hayatta iken bunları yazabilirlermiydi!
    arkadaşlar bunları yüzüme diyecek varsa bana ulaşşsın bi şekilde LÜTFEN !

    YanıtlaSil
  78. Artık üşümüyordur.

    YanıtlaSil
  79. bu sitenin sorunu cahil insanları muhattap alması bu haberde çok önemlidir baştan sona en az 10 defa okunmalı

    YanıtlaSil
  80. İlahi adalet bu işte

    KAHRAMAN MARAŞ sıfatına kurban

    YanıtlaSil
  81. toprak kabul etmez bu adamı cesedini yakıp küllerini haliçin derinlerine göndereceksin

    YanıtlaSil
  82. saçma saçma konuşmayın kardeşim jhiç bişey bilmiyonuz ben zaten gerekli yazıları site sorumlularına yazdım

    YanıtlaSil
  83. burada bir durgunluk var ne oldu muhsinin itleri nereye gitti editöre sesleniyorum bi yorumu yayınla beee

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.