20 Ocak 2009 Salı

emine erdogan karamanlis opusmesi abdest bozuldu mu ? Konstantin Karamanlis öpücük



???
Tayyip'in yakın dostu kosta(konstantin karamanlis) erdoğanları yunanistan'dan uğurlarken emine erdoğanı kollarından tutup şapur şupur öpüyor.Bu olay erdoğanın gözleri önünde gerçekleşiyor. AmA erdoğanın siyah gözlükleri bu enstantaneyi kara kara izlemesine sebep oluyor. Kosta Emineyi öperken İsa Mesih'e şükür diyor Ve ardından fırtınalar kopuyor Tayyip gazetelere fotografın yayınlanmaması için ricacılar gönderiyor.
!!!!
Recep tayyip erdoğan makyaj yapan bayanlara kaportası bozuklar diyor. Ama eşi emine erdoğan hayatında bir kez olsun makyajsız kapısının önüne çıkamıyor.
***
Bize göre Emine erdoğan'ın karamanlisi öpmesinde ve makyaj yapmasında hiçbir sorun yok. Ama gelin bunu bu zihniyete anlatın.
Bunlar islamiyete daha fazla zarar veriyorlar. sarıkla geneleve giden hacı bunların betimlemesidir.
*BBX

7 yorum:

  1. öp öp öp öp

    YanıtlaSil
  2. Çok normal bir davranış abdestle alakası yok sevişseler neyse bende öpüştüler sandım

    YanıtlaSil
  3. IYY EMINEYI NASIL OPERSIN KARAMALNIS IGRENC MIGDENE BASAYIM OLAMAZ BOYLE BIRSEY DUNYADA TEK KADIN EMINE KALSA GIDER ESSEĞI OPERIM

    YanıtlaSil
  4. maksat sözde yorumsa yazılar yorumdan çok mahalle dedıkodusuna dönmüş ve çok basit yorumlar haaaaaaa onaylıyorum demek deıl yalnız asıl gerçek prosüdür geregi oldugunu bence hepimiz bıliyoruz deılmı arkadaşlar saygılar.

    YanıtlaSil
  5. prosedür gereği olduğu biraz şüpheli ülkemizde erkek bürokratların elini sıkmaktan çekinen yunanlıyla SIRILSIKLAM SALYA SÜMÜK VE AYNI KAREDE

    YanıtlaSil
  6. Yunanistan'a16 adamızı işgal ettirdi diye bop eşbaşkanına kızıyordum. Ohooo herif daha neleri işgal ettirmiş. Ulan bir istanbul prensliği kurmak uğruna neler vereiyor bu dangoloz eşbaşkan. Sanıyor istanbulu ona bırakacaklar. Ulan sen daha emanete sahip çıkamıyorsun.

    YanıtlaSil
  7. abi dudaktan dudaga olmamis , nikah bozulurmu ? gerci bu soruyuda kendilerine sormak lazim , islam alimleri onlarya :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.