28 Şubat 2009 Cumartesi

Ataturk nasil bir muslumandi harun yahya ( adnan oktar ) cevaplıyor gazi müslümanmıydı ?

Peki Harun Yahya Kimdir

Adnan Oktar (d. 1956, Ankara), dini cemaat lideri, araştırmacı, yazar, BAV kurucusu. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir.Basında yayınlanan askerliğe elverişli olduğuna dair Genel Kurmay Başkanlığı Gülhane Askeri Tıp Akademisi tarafından verildiği iddia edilen resmi belgelerde ise adı Adnan Oktar olarak görünmektedir.Kamuoyunda kendisinin, zaman zaman Adnan Hoca olarak da anıldığı olmuştur. Cemaatiyle birlikte hazırladığı kitaplarda kullandığı mahlas Harun Yahya'dır. Taraftarları arasında Ahmet ismini de kullanmıştır.
Cemaatiyle birlikte ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırlamıştır. Kurucusu olduğu BAV, kendi sitesinde amacının "dünya çapında barış, huzur ve sevgi ortamı oluşturmak" olduğunu ifade etmiştir. Bununla birlikte çeşitli basın organlarında farklı amaçlarla kendisini itham eden çeşitli iddialar gündeme gelmiştir. Kurucusu olduğu Bilim Araştırma Vakfı'nın, evrim karşıtı olduğu ve yaratılışçılığı savunduğu ve bunu duruşu yaygınlaştırmak için konferanslar düzenlediği bilinmektedir.

***

Bu video çok yakında hazırlayacağımız ''Said Nursi ve Atatürk ilişkisi'' yazısına zemin niteliğindedir.

5 yorum:

  1. süper video fazla söze gerek yok harun yahya 10 numara adam darwin teorilerini yerle bir etti evrimcilerin korkulu rüyası ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. AtATÜRK Adam gibi ADAMDI bunlar ne deseler boşşşşşşşşşş

    YanıtlaSil
  3. ATAM İZİNDEYİZ CUMHURİYETİN BEKÇİLERİYİZ

    YanıtlaSil
  4. Ataturk selanikliydi bende selanikliyim. Atatürkün Selanikli düşünce yapisi bu ülkeyi işgalden kurtarmişti:ama unutmayalimki Atatürk gençlige hitabeyle biz gençleri uyarmişti:şu an o uyarilarin hepsi gerçege dönüşmekte: gençlige hitabeyi tekrar okuyalim unutanlara hatirlatalim tekrar işgalden kurtulmamiz gerekiyor.unutmiyalim halifeler padişahlar hortlamak üzere

    YanıtlaSil
  5. Atatürk Osmanlı zamanındaki ender müslümanlardan biriydi dini çok iyi yaşayan ve yaşatan. yüzbinkere tövbe eder yine şarap içersin ama Atatürk tövbe etmezdi cezasını çekeceği varsa çeker.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.