10 Şubat 2009 Salı

israil hamas esir asker israel gaza gazze filistin 1're 1000 yahudi

İSRAİL ASKERİ OLMAK
960 gündür Hamas'ın elinde esir bulunan israilli asker gilad şalit için anlaşma sağlandı. Hamas Şalit'i bırakacak. İsrail'de Hamas'ın yöneticilerinin de yer aldığı 1000 kişiyi salacak. Şehitlerimizi umursamayanlara duyurulur.
***
''Bir Türk Dünyaya Bedel''
''Bir İsrail Askeri 1000 Müslümana Bedel''
İsrail devleti halkına/askerine olan sevgisini,saygısını,ilgisini,yardımını vsvsvs bir kez daha gösterdi. İsrail devletinin bu davranışı sizlere Dağlıca baskınında PKK'ya esir düşen 8 askerimizi hatırlatsın.
***
Alınan bilgilere göre, örgüt tarafından kaçırıldıktan sonra 15 gün sonra serbest bırakılan 8 asker istihbarat ve askeri savcı tarafından sorgulandıktan askeri disiplini sarsmak, emre itaatsizlikte ısrar ve 2 asker içinde ayrıca yurt dışına firar suçlarında tutuklanmıştı.
Askeri savcı yaptığı soruşturmayı tamamlayarak 8 asker için iddianamesini hazırladı. Tutuklanan askerler hakkında savcı 6 ayrı suçtan dava açıldı.
Tutuklu askerlerden Mardinli Ramazan Yüce için 4 ayrı suçtan ömür boyu hapis cezası istenildiği belirtildi.
***
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ ÇÜNKÜ ÖNEMSİYORUZ
*BBX

5 yorum:

  1. israilin askeridemi vardı yeni duydum.

    israil diye bir ülke varmı

    nerde haritada gösterebilen kaç kişi var

    YanıtlaSil
  2. İsrazillinin askeri bile yk onun için 1 tane çok önemli :D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D::DDD::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:

    YanıtlaSil
  3. 1 israil askeri bütün hamasa bütün filistinlilere bedeldir.

    tzipi livni kökünüzü kazıyacak

    YanıtlaSil
  4. Bir Türk Askeri hala dünyalara bedel...Bir hain değil ama..17 askerin şehit olmasına neden oluyorsa bu insanlar babamın oğlu olsa affetmem..Ki Ramazan Yüce demeyin adamın PKK'nın elindeyken yaptığı konuşmalar hiç yenilir yutulur değildi.Baskı altında konuşuyor diyelim ama diğer askerler az ve öz konuşurken adam eteğindeki tüm taşları dökmüştü..
    Ayrıca TSK onurludur.Değil 1 asker 1000 asker de olsa düşmanlarıyla masaya oturmaz.Bunu şerefli Türk askeride kabul etmez zaten.Madem Hamas terör örgütü ( buna katılmıyorum ) neden masaya oturdu İsrail..Çok komik...

    YanıtlaSil
  5. butun hamaslilar butun araplar butun muslumanlar bir gun gelcek sikile sikile olecek turk katildir kurt ve pkk sereflidir

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.