4 Ocak 2009 Pazar

israil filistin'i boyle vurdu kara ve hava harekati video izleyin 2009 GAZZE

Hamas militanları ateşkese rağmen Gazze’den İsrail’e roket saldırılarına son vermemiş; İsrail de, misilleme olarak, Gazze’yi abluka altına almıştı. Havadan,karadan ve denizden saldırılarına hız kesmeden devam eden İsrail HAMAS militanlarını işte bu videoda olduğu gibi yok ediyor. Hamas'ın altyapısına ve iktidarına son vermek isteyen israil bütün tepkilere kulağını tıkamış yoluna devam ediyor.

Türkiye bu taplonun neresinde! durun biz söyleyelim. Başbakan erdoğan İsrail başbakanıyla görüştü hemen ardından İsrail gazzeyi bombaladı. Erdoğan barış görüşmelerine başladı İsrail kara harekatına amaN erdoğan sen otur yerinde Müslümanlara şirin görüneyim derken hem ülkemizi hemde filistini zedeledin.Seni başbakan yapan halk utansın. Biz her zaman olduğu gibi etkisiz elemanız. Siz saldırıları kınayanlara sempati duyuyorsanız. Bu sizin cahilliğiniz.

NOT: Gazze'de ölü sayısı 400'ü üstünde. nufusu yaklaşık 1 milyon olan Gazze'de, Yaralı sayısı şimdilik 3.000. Kahrolsun İsrail diyenlerin bilançoyu gözden geçirmeleri rica olunur. İsrail sivilleri hedef almış olsaydı şimdi onbinlerce kişi yaşamını yitirmiş olacaktı.

Hamas başta olmak üzere hamas'a yardım ve yataklık eden filistin halkını , el-fetih, islami cihad örgütlerini ve İsrail'i KINIYORUZ.

*BBE

6 yorum:

  1. SİYONİZM KAYBEDECEK. MASUMLARIN ÖCÜ ALINACAK

    YanıtlaSil
  2. bu israil dümeni açık işte bu site fanta nın eserimi nedir bu yaa??

    YanıtlaSil
  3. vİDEO yOUTUBE'DEN alınMışş

    YanıtlaSil
  4. İsraili tanımıyoruz.

    YanıtlaSil
  5. NE YANİ BİZ İSRAİL KAHROLSUN DİYENE KADAR ONBİNLERCE MASUMUN HAYATINI KAYBETMESİ Mİ GEREKİYOR? EĞER BİR FİLİSTİNLİNİN AYAĞINA İĞNE BATSA, BÜTÜN MÜSLÜMANLAR O ACIYI KALBİNDE HİSSEDECEKTİR UNUTMAYIN! EĞER İSRAİL SİVİLLERİ KATLETMİŞ OLSAYDI DİYORSANIZ, GAZZE DEKİ 1500 ŞEHİDİN %70 İ SİVİLDİR. HAA Bİ DE ONBİNLERCE KİŞİ Mİ HAYATINI KAYBEDECEKTİ? HELE Bİ OLSUN ÖYLE Bİ ŞEY O ZAMAN GÖRÜR İSRAİL BU SİTE TAMAMEN İSRAİL YALAKALIĞI İSRAİL KÖPEKLİĞİNİ YAPMAKTADIR

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.