29 Nisan 2009 Çarşamba

Devrimci Karargah - PKK - DEV SOL - DERİN DEVLET


Pkk ile dev-solun zinasından doğan, ebesi DERİN DEVLET olan habis bir oluşum olduğu ifade edilen terörist gruptur. Adı herkesçe bilinen sağ veya sol terör örgütlernin yerine aynı melun merkez tarafından bu yeni ismin kullanıldığı iddia ediyoruz.
***
Orhan Yılmazkaya : Üzerinden mahir çayan'a giydirilmeye çalışılan örgüt üyesidir.
Halbuki
ALAKASI YOKTUR
***
Devrimci olmak için çok okumak, çok öğrenmek gerekir. hem teoriyi hem pratiği bilmek gerekir. ama bilinmesi gereken en önemli şey 16 yaşındaki bir gencin hayatının bütün ideolojilerden kutsal olduğudur.eğer bunu bilmiyorsan bildiğin, yaptığın, inandığın diğer şeyler sıfırdır.
tek başına kıstırıldığınız bir apartmanda ölümüne direnebilecek kadar inanmış, inancınızı polis telsizinden tane tane, kekelemeden söyleyebilecek kadar donanımlı, dağlarda silah eğitimi alacak kadar adanmış olabilirsiniz, ama halkınızın üzerine ateş ediyorsanız ve 16 yaşında bir gencin yaşam hakkını elinden alıyorsanız bir bok öğrenememişsiniz, ömrünüzü heba etmişsiniz demektir.
tanım; orhan yılmazkaya, ömrünü heba etmiş biridir.
---
Erişim yasağı olan sitede ölen Orhan Yılmazkaya'nın PKK kamplarında ağır silahlarla nasıl eğitim aldığı gösterilmekte. Komünizm,eşitlik,özgürlük,kardeşlik,barış ve sosyalizm gibi kelimeleri kirleten terör örgütü.
***
YAYINLADIKLARI SON BİLDİRİ
Devrim Şehitleriyle İlerliyor!

Karşı devrim seçimlerin hemen sonrasında topyekûn saldırısına başladı.
Bildik ve bekledik!
Beklediğimiz darbe geldi.
Ne ki, önlemlerimizi aşarak geldi.
Ağır oldu..
Ama sorun değil!
Yoldaş gereken belirlemeyi yaptı: Kavga sürecek!!
Sisifus yılmazlığıyla, her geri düşüşünde yeniden yükseltilen devrim bayrağı bu kez Komutan Orhan Yılmazkaya'nın elindeydi.
O, Devrimci Karargah'ın Merkez Komuta Grubu'nun bir üyesiydi.
Hiçbir şey onu, kendi son sözlerinden daha iyi anlatamaz.
Katiller sürüsünü aşağılarcasına meydan okuyan sestir, onu en iyi anlatan..
Ya da, yaşamının sayılı anlarında ölümü Bedrettinvari sakin, vakurca ağırlamayı bilmesidir, onu en iyi anlatan..
Ya da, "savaşçı" kimliğini büyük bir tevazu ve büyük bir onur sloganı olarak bayraklaştırmasıdır, onu en iyi anlatan..
Ya da canlı yayınla devletin gücünü herkesin beynine kazımak isteyenleri, devrimci direnişiyle pişman edip kendi yayınlarına yayın yasağı koymak zorunda bırakmasıdır, onu en iyi anlatan..
Ya da, 'yaşasın devrim ve sosyalizm' şiarını kendi varlığında bir inanç abidesi kılan duruşudur, onu en iyi anlatan.. - gördük ki bu şiarda, Komutan Orhan Yılmazkaya, uluslararası proletaryanın bu 1 Mayıs'ına fedaice katılımın adı olmuştur..
Ya da, 'Yaşasın halkların kardeşliği' şiarını kendi varlığında enternasyonalist devrimci duruşun dupduru bir ifadesi kılmasıdır, onu en iyi anlatan.. -biliyorduk ki, bu şiarda, Komutan Orhan Yılmazkaya, Zap'ta Hamdi hewal, İstanbul'da Kadir Halil'dir..
Nasıl genç gerillalar, Mahir Çayan ve Deniz Ulaş hewaller, Türkiye devriminin yüce şehitlerini bir kez daha ve bu kez özgür Kürdistan mücadelesinde ölümsüzleştirdilerse, Komutan Orhan Yılmazkaya yoldaş da, savaşçı yoldaşlıklarını yaşadığı şehit Kadir Usta'yı, sanatçı-savaşçı Halil Dağ'ı bir kez daha ve bu kez Türkiye devrim mücadelesinde ölümsüzleştirdi.
Bilinsin, bundan böyle direncimizin, direnişimizin ve devrimlerimizin mayasında Türk ve Kürt halklarının kardeşliği kadar, Türkiye ve Kürdistan devrimlerinin kan kardeşliği de vardır.
Emperyalist-sömürgeci-siyonist sistemin ülkedeki ve bölgedeki bütün saldırıları bu kandaş tutkunluğun duvarlarına çarparak parçalanacaktır.
Şehitlerimizle yücelen mücadelemiz zafere kadar sürecektir.

Komutan Orhan Yılmazkaya ölümsüzdür!
"Yaşasın Devrim ve Sosyalizm!"
"Yaşasın Türk ve Kürt Halklarının Mücadele Birliği"
*BBE

2 yorum:

  1. devrimcikarargah.com a giremiyorum yardımcı olurmusunuz site mahkeme kararı ile kapalı

    YanıtlaSil
  2. adsız kullanıcı dns ayarlarını değiştirmelisin


    orhan yılmazkaya polisle 6 saat çatışmıştır polis bu adamı bombayla yok edebildi yoksa kıçını yırtsa öldüremez adam silahşorun önde gideni

    YanıtlaSil

Yorumlarınız editör onayında geçince yayınlanır.